Pohjois-Savon ITE-taiteen etsintä käynnistyy

Maaseudun Sivistysliitto jatkaa ITE-taiteen kartoituksiaan seuraavaksi Pohjois-Savossa. Alueelta on jo entuudestaan tiedossa kiinnostavia ITE-taiteilijoita, kuten edesmennyt suonenjokelainen Niilo Rytkönen sekä vahvan luomisvoimaiset itseoppineet taiteentekijät Anna Wildrose ja Romurinsessa.

Lisää vinkkejä MSL lähtee keräämään eri puolilta maakuntaa Riitta Kärkkäisen koordinoimana. ITE Pohjois-Savossa – omaehtoinen luovuus matkailun voimavaraksi -hanke saa rahoituksen Pohjois-Savon ELY-keskuksen kautta Manner-Suomen maaseutuohjelmasta.

Lue lisää tiedotteesta ja seuraa Facebook-sivua ITE Savossa.

Kuvassa on edesmenneen suonenjokelaisen ITE-taiteilijan Niilo Rytkösen teosympäristöä. Rytkösen tuotantoa on esitelty useissa ITE-taiteen näyttelyissä. Nyt yleisöltä toivotaan uusia vinkkejä pohjoissavolaisista omaleimaisista itseoppineista taiteilijoista. (Kuva Minna Haveri.)

 

Comments are closed.