Raimo Flink opastaa niksibetonin saloihin

Pirkkalalainen ITE-taiteilija Raimo Flink on lupautunut pitämään veistospuistossaan päivän tai kahden mittaisia perehdytyksiä keksimänsä niksibetonin käytöstä taiteessa. Työpajoihin pääsee maksimissaan viisi osallistujaa kerrallaan. Varaa paikkasi kurssilta! Teoksista on tarkoitus julkaista kirja vuonna 2022.

Flinkin kesäsuunnitelmiin kuuluu jättimäisen dinosaurusveistoksen teko. Dinosauruksen materiaalihankintoja voi tukea Kulttuurilahjan kautta, ja taiteilija ottaa myös vastaan talkooapua työn tekemiseen.

Ota yhteyttä niin työpajoista kuin dinosaurustalkoista suoraan taiteilijaan, raimo.flink@gmail.com, puh. 0400 626 860.

Video Raimo Flink – Niksibetoni vuodelta 2018 löytyy Maaseudun Sivistysliiton YouTube-kanavalta ITE Pirkanmaalla -soittolistalta.

Raimo Flinkin luonnos dinosaurus-veistokseen.

Comments are closed.