Taiteilijatapaamisia Teamsissa

To 25.2.2021 klo 18, Liity tästä: tinyurl.com/yhxrpq6l
To 4.3.2021 klo 18

Kohtalona luovuus – ITE ja kumppanit -näyttelyn taiteilijoita on mahdollisuus tavata virtuaalisesti. Hämeenlinnan taidemuseo järjestää Teams-yhteydellä kahtena peräkkäisenä torstaina tilaisuudet, joissa tutustutaan ITE-taiteeseen, näyttelyn taiteilijoihin ja kuraattoreihin. Tapahtuman loppuun on varattu aikaa yleisön kysymyksille ja keskustelulle. Voit esittää kysymyksiä chatissä myös tapahtuman aikana.

Ensimmäisessä tapaamisessa torstaina 25.2. esittäytyvät seuraavat näyttelyn taiteilijat: Veli Granö, Tapani Kokko, Juha Pesonen ja Jyri Rastas sekä näyttelyn kuraattoreista taiteen tutkija Minna Haveri ja ITE-amanuenssi Elina Vuorimies. Toiseen taiteilijatapaamiseen 4.3. osallistuu näyttelyn ulkomaisia taiteilijoita.

Kuvan teos: Hanna Viitala, Kohtalon jumalatar Ananke, 2020. Kuvaaja: KHRM / Marcus Riska

Kohtalona luovuus – Ite ja kumppanit -näyttely Hämeenlinnan taidemuseossa kestää 7.3.2021 saakka, mutta on suljettu toistaiseksi koronapandemian vuoksi.

Lisätietoja näyttelystä:
https://www.hameenlinnantaidemuseo.fi/kohtalonaluovuus/

Näyttelyn verkkosisältöjä löytyy museon YouTube-kanavalta:
https://www.youtube.com/channel/UCOUnLikwuiRYBz9A8ko7oJw

Comments are closed.