Taideboxit tuovat taide-elämyksiä Vaasan vankilaan

Vaasan vankila
31.1.2021 saakka

Siirreltävä ja helposti liikuteltava taideboxeihin koottu Kansantaiteen maailmasta -näyttely pystytettiin Vaasan vankilaan 7.10.2020. Näyttelyssä on esillä puolalaista kansantaidetta Maija ja Vollker Dallmeierin kokoelmista. Näyttely kertoo pyhän ja maallisen liitosta tavallisen ihmisen elämässä.

Taide boxissa -hankkeen tarkoituksena on taide- ja kulttuurielämysten yhdenvertainen saavutettavuus sekä hyvinvoinnin lisääminen jokaisen arjessa. Taiteen ja kulttuurin tuoman ilon tulee olla kaikkien saavutettavissa.  Nyt näyttely tuo taide-elämyksiä vankilan arkeen ja tarjoaa pysähtymispaikan sekä tilaisuuden omille pohdinnoille.

Lue lisää taideboxit tuottaneen K.H. Renlundin museon kotisivulta.

 

Comments are closed.