Alpo Koivumäki vetää jätetaiteen työpajan

Jätetaiteen työpaja
15.–16.9.2020
Louhitalolla
, Heintie 16, Louhioja, Eno, Joensuu

ITE-taiteen grand old man Alpo Koivumäki vetää yhdessä ohjaaja Virva Vihosen kanssa jätetaiteen työpajan Enossa 15.–16.9.2020.  Alpon luovuuden ja neuvokkuuden innostamana pajassa pääsee käytännössä kokeilemaan, miten metalli, muovi ja muu jäte voi taipua taiteelliseen ilmaisuun. Työpajan järjestää WasteLess Karelias -hanke.

Työpaja on maksuton ja avoin kaikille. Siellä voi piipahtaa pariksi tunniksi. Jos osallistut työpajaan koko ajan, ilmoittaudu 9.9.2020 mennessä osoitteeseen reeta.ronkko@msl.fi. Työmateriaaleiksi voi viedä mukanaan käytöstä poistuneita tai rikki menneitä tavaroita.

Tarkemmat tiedot täällä.

Alpo Koivumäki, Olemassaolon taistelu

Comments are closed.