ITE Hirveetä! -näyttely päättyy Parkanossa

ITE-taiteen kesäkaupunki Parkano on toiminut tänä vuonna ITE Hirveetä! -näyttelyn areenana. Näyttely on nyt loppuvaiheissaan ja päättyy elokuun viimeisenä päivänä. Arto Tuomisen kuratoima näyttely toi yhteen viidentoista ITE-taiteilijan teoksia, jotka ovat levittäytyneet laajalti kaupungin alueelle. CityNomadi-mobiilikartta osoitteessa bitly.parkanoite20 on verraton apuneuvo teosten löytämiseksi.

Näyttelyn taiteilijat ovat Marja-Liisa Alanissi, Arto Ali-Eskola, Irja Alinen, Raimo Flink, Raimo Hautaluoma, Paula Huhtanen, Kyösti Iitti, Teuvo Jalonen, Alpo Koivumäki, Juha Käkelä, Väinö Oja, Jorma Pihl, Tuomo Rantanen, Pekka Törmä ja Tauno Vuorenniemi.

Näyttely on osa valtakunnallista ITE-taiteen 20-vuotisjuhlavuotta. Sen toteuttaja on Parkanon kaupunki, yhteistyökumppaninaan Maaseudun Sivistysliitto. Lue Raija Kallioisen blogijuttu näyttelystä.

Ensi vuonna Parkanossa on ITE-näyttelyiden kymmenvuotisjuhlavuosi. Näyttelyiden sarja nivoutuu myös osaksi Tampereen ja Pirkanmaan pyrintöjä Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuonna 2026.

Kyösti Iitin Iso hali ja Maaseudun Sivistysliiton ja Parkanon kaupungin yhteistyökumppaneita. Kuva Hanna Tuuri.

 

Comments are closed.