Webinaari: Mitä outsider-taide on?

Webinaari 11.6.2020 klo 10-12
Lisää tietoa täällä.
Järjestäjinä Maaseudun Sivistysliitto, Kettuki ry, European Outsider Art Association EOA

Joko tunnet outsider-taiteen historiaa ja nykypäivää? Kansainvälinen käsite yhdistää kuvataiteen marginaaleissa toimivia ja itseoppineita taiteentekijöitä ja heidän esiin nostajiaan. Käsitettä myös kyseenalaistetaan ja kysytään, miksi olla ulkopuolella. Milloin käsitettä tarvitaan? Kuka sitä tarvitsee? Miten se elää ajassa?

Tule 11.6. mukaan keskustelemaan ja kuulemaan alan tutkijoiden ja pitkän linjan asiantuntijoiden Minna Haverin ja Colin Rhodesin puheenvuorot outsider-taiteen käsitteen synnystä ja ilmenemismuodoista Suomessa ja kansainvälisesti. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 8.6.2020. Webinaari on tarkoitettu taiteen kentän asiantuntijoille ja rahoittajien edustajille.

Tästä alkaa keskustelujen sarja, joka viitoittaa tietä Hämeenlinnassa keväällä 2022 järjestettävään EOA:n kansainväliseen konferenssiin.

Comments are closed.