ITE-taiteilija Alpo Koivumäki Mäntän kuvataideviikoille

ITE-taiteilija Alpo Koivumäki on yksi 47 taiteilijasta tai taiteilijaryhmästä, joka on kutsuttu Mäntän kuvataideviikoille 2020.

Kuraattori Anna Ruthin kokoaman näyttelyn teemana on Erehtyminen / To Err Is Human. Näyttely on avoinna 14.6.–31.8.2020.

Koivumäki on aiemmin työskennellyt Mäntässä Serlachius-residenssissä vuonna 2015. Maaseudun Sivistysliitto sai tuolloin mahdollisuuden toteuttaa kaksiviikkoisen ryhmäresidenssin jakson, ja yhdessä ITE-museon kanssa tilaisuus tarjottiin viidelle ”ITE-miehelle”. Oman taiteenteon lisäksi jaksoon sisältyi pop up -näyttely ja tutustuminen Mäntän kuvataideviikkoihin, ja Koivumäellä myös taiteilijahaastattelu kansainvälisessä Toisten taide -seminaarissa.

Jo tuolloin Alpo Koivumäki viehättyi Mäntän taideilmapiiriin. Järjestelyistäkin hän antoi arvosanaksi täyden kympin. Viime kesänä 80 vuotta täyttäneen taiteilijan luovuus pulppuaa vahvana edelleen ja osallistumisen mahdollisuus kansainväliseen taideyhteyteen innoittaa mieltä.

 

Lue lisää Mäntän kuvataideviikoista: www.mantankuvataideviikot.fi.

Comments are closed.