ITE-taiteilija Paula Huhtanen Etnogaalassa

Etnogaala
Urho Kekkosen katu 4, Helsinki
9.1.2020 klo 18-23

Maailmanmusiikki ja kansantanssi tempaisevat mukaansa Etnogaalaan vuoden ITE-taiteilijan Paula Huhtasen. Huhtasen ”iloismia” hehkuvat teokset ovat kuin ilotulitus ITE-taiteen juhlavuoden alkajaisiksi! Mm. kuvan upea teos Etno, rauha ja rakkaus on nähtävillä tapahtumassa. Myös yksi gaalan palkinnoista on Huhtasen taidetuotantoa.

Etnogaala on torstaina 9.1. Tavastia-klubilla Helsingissä, ja sitä pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä Yle Areenasta ja Yle Radio 1:stä. Gaala myös tallennetaan Yle Areenaan, joten sen pääsee näkemään myöhemminkin.

Kolmatta kertaa järjestettävän gaalan pääjärjestäjä on Kansanmusiikin ja Kansantanssin Edistämiskeskus (KEK) ja mukana on runsaslukuinen verkosto muita tanssin ja musiikin alan toimijoita. ITE-taiteen osuus on toteutettu yhteistyössä Maaseudun Sivistysliiton kanssa. Katso lisää.

Comments are closed.