Risto Pelkosen kaarnaiset pienoisveistokset ilahduttavat sairaalan arjessa

Elämää Tuohelassa 31.10.2019–18.8.2020
NOMAD-taideboxissa arkkiatri Risto Pelkosen pienoisveistoksia
Keski-Pohjanmaan keskussairaalan laboratorion aula
Mariankatu 16–20, Kokkola

Arkkiatri Risto Pelkosen Elämää Tuohelassa -näyttely avaa Kokkolassa uuden konseptin, NOMAD-taideboxit. Helposti liikuteltavien vitriinien avulla voi taidenäyttelyjä viedä ihmisten arjen keskelle. Boxinäyttelyn voi toteuttaa myös suljettuihin laitoksiin tai paikkoihin, joissa ihmisillä ei ole kosketusta taiteeseen tai elämyksiin. Elämää Tuohelassa -näyttely koostuu Risto Pelkosen viehättävien kaarnahahmojen pienoismaailmasta.

Uutisvälähdys kaarnaveistosten näyttelyn avajaisista YLE Pohjanmaan sivuilla. Lisätietoa ja kuvia löytyy hankkeen toteuttajan K.H.Renlundin museon kotisivulta. Taide boxissa -hanketta voi seurata myös Instagramissa tilillä @khrmtaideboxissa.

 

Comments are closed.