ITE – via Parkano

Parkanon keskusta ja aseman seutu
1.6.-31.8.2019

ITE-taiteen kesäkaupungiksi julistautunut Parkano saa jo kahdeksatta kertaa katukuvaansa kaupunkilaisia ja matkailijoita ilahduttavia ITE-veistoksia. Tänä kesänä teemana on ITE via Parkano. Nimi viittaa siihen, että junat kulkevat Parkanon kautta päärataa Helsingistä Rovaniemelle eli halki koko Suomen. Mielleyhtymiä kauttakulkuun ja reitteihin tulee myös näyttely tarjoamaan. Lue lisää Parkanon kaupungin sivuilta.

Töitä on mukana seitsemältä tekijältä. Edustettuina ovat Juha Käkelä, Mikko Virkkula, Raimo Hautaluoma, Alpo Koivumäki, Paula Huhtanen, Elisa Kärjä ja Auli Linjama.

Teosten löytämiseen verraton apu on Citynomadin mobiilisovellus. Löydät sen osoitteesta bit.ly/iteparkano. Nomadi-appsin voi ladata mobiililaitteen sovelluskaupasta tai osoitteesta app.citynomadi.com.

Comments are closed.