Toinen painos: Veijo Rönkkösen todellinen elämä

Veijo Rönkkösen todellinen elämäVeli Granön kirja Veijo Rönkkösen todellinen elämä / The Real Life of Veijo Rönkkönen on ilmestynyt toisena painoksena. Kirjan ensimmäinen painos ilmestyi vuonna 2007 Maahenki Oy:n kustantamana. Toinen painos on Parikkalan Patsaspuiston kustanne. Kirjaa on saatavissa 30 euron hinnalla toistaiseksi ainoastaan Patsaspuistosta. Posti- ja nettimyyntiin puiston pehtooreilla ei ole kiireisenä kesäkautena mahdollisuutta.

Taiteilija Veijo Rönkkösen kotipihaa Parikkalan Koitsanlahdessa asuttavat sadat betoniset kuvapatsaat. Veistospuisto on maamme ja koko Euroopan merkillisimpiä taidekokonaisuuksia. Rönkkösen taide on saanut suomalaisen yleisön suosion ja on kansainvälisestikin tunnettua. Valokuvaaja Veli Granö päästää lukijan tutustumaan pitkäaikaisen ystävänsä koskettavaan elämäntarinaan ja veistosten varjeltuihin salaisuuksiin. Teos kertoo Rönkkösen teosten syntyprosessista ja valaisee samalla laajemminkin omaehtoisten ITE-taiteilijoiden ja heidän taideteostensa monimutkaisia ja kompleksisiakin suhteita. Kielet suomi/englanti

 

Comments are closed.