ITE käsillä -näyttely Oulussa

16.3.–27.8.2017 Pohjois-Pohjanmaan museo
Ainolan puisto, Ainolanpolku 1, Oulu
Avoinna ti–pe 10–17, la–su 10–17
ITE käsillä_juliste_Oulu_A4_small

Käsityöpohjaisen ITE-taiteen näyttely Pohjois-Pohjanmaan museossa Oulussa innostaa käsityötekniikoiden rohkeaan, luovaan ja taiteelliseen käyttöön itseilmaisun välineenä.

Näyttely on esillä Oulussa koko kesän 27.8. saakka. Näyttelyssä nähdään taiteilijana itseoppineiden oman tiensä kulkijoiden käsityöperustaisia teoksia eli ITE-käsityötä. Näyttelyn kuraattorina toimii taiteen tohtori, taidekasvattaja Minna Haveri.

Näyttely kuuluu Maaseudun Sivistysliiton ITE-käsityöhankkeeseen, joka tarjoaa virikkeitä käsityötekniikoiden rohkeaan, luovaan ja taiteelliseen käyttöön itseilmaisun välineenä. Näyttelyä täydentävä Pehmeä taide -kirja nostaa esiin käsityöpohjaista ITE-taidetta, graffititaidetta ja nykytaidetta, jota tehdään erilaisin tekstiilityön tekniikoin.

Lue lisää näyttelystä.

Comments are closed.