Kokkola: ITE metsällä ja savannilla

ITE käsillä -näyttely
3.11.2016–26.2.2017
ITE-museo
Pitkänsillankatu 28, Kokkola
Avoinna: ti–su 11–16, to 11–18

ITE metsällä ja savannilla -näyttely esittelee pohjoisen ja eteläisen pallonpuoliskon luontoa ja eläimiä ITE-taiteilijoiden tulkintoina. Savannin eläimet saavat rinnalleen meidän luontomme tuttuja eläimiä ja myös hylkeenpyynti tuodaan teemana esiin Keski-Pohjanmaan maakuntamuseon omista kokoelmista.

Näyttely on Suomen Metsästysmuseon, ITE-museon ja Maaseudun Sivistysliiton yhteistuotantoa ja kuraattoriryhmänä toimivat Vesa Anttila, Elina Vuorimies ja Raija Kallioinen. Kesällä 2016 näyttely oli esillä Suomen Metsästysmuseossa ja veti siellä ennätysmäisesti yli 10.000 kävijää.

Näyttelyn avajaisia vietetään ITE-museossa retkeilyn merkeissä paistamalla makkaraa ja nauttimalla nokipannukahvit. Lohtajan partiolaiset kertovat ja opettavat kävijöitä pienimuotoisten eränkävijätaitojen salaisuuksiin. Tilaisuus on torstaina 3.11.2016 klo 17–20 ITE-museossa Kokkolan Museokorttelissa osoitteessa Pitkänsillankatu 28.

Comments are closed.