Hetken lapsia

19.6.–10.9.2016
Artpark Hasanniemi
Hasanniementie 15
Joensuu

Artpark Hasanniemi on luonnonkaunis kohtaamisen ja viihtymisen paikka Joensuussa Pyhäselän rannassa.  Kesällä voit viipyillä aurinkoisessa rantakahvilassa, tarkkailla lampaita, seurata kesäteatteria – tai nähdä Suomen pienimmän ITE-taiteen näyttelyn.

Pikkuruinen parakki on hiljentymistila kahden erilaisen Erkin muistolle, Erkki Pirtolan (kuvassa) ja Erkki Kervisen. Se raottaa heidän merkitystään ympäröiville yhteisöilleen ja kertoo arkiluovuudesta ja intohimosta taiteeseen.

Erkki Pirtola (1950–2016) oli kuva- ja performanssitaiteilija, kriitikko ja ITE-taiteen puolestapuhuja. Erkki Kervinen (1954–2015) oli vapaaehtoistoimija, joka vei antaumuksella eteenpäin teatteritoimintaa ja erilaisia luovia rakennusprojekteja.

Pihapiirin leikkimökissä on ITE-taiteilija Sanni Korhosen pudonneista puun lehdistä tekemiä herkkiä ja hauraita teoksia.

Seuraa Artparkin kotisivua www.artpark.fi ja Facebookia.

Comments are closed.