Mie ja karhu -kuvakisa

Nappaa ”karfie” eli valokuva itsestäsi ja karhusta. Jaa se omalla some-kanavallasi tunnuksella #miejakarhu. Asiantuntijaraati bongaa kuvat ja palkitsee parhaan karfien 100 euron lahjakortilla ja jakaa lisäksi kunniamainintoina kirjapalkintoja. Osallistumisaikaa on 31.7.2016 saakka. Kuvia voi jakaa suoraan myös Karhufestivaalin Facebook-seinälle tai Twitteriin Karhufestivaalin sivulle.

Valokuvakisa on osa Karhufestivaalin ohjelmaa. Karhufestivaalia vietetään Ilomantsissa 19.–20.8.2016. Tapahtuman ytimenä on tänä vuonna moottorisahaveiston suomenmestaruuskilpailu. Puunveisto on Suomessa itseoppineiden taiteilijoiden luonteenomaisin ilmaisumuoto, moottorisaha on tyypillisin väline ja karhu on aiheista rakkain. – Tältä pohjalta on syntynyt Karhufestivaali. Jo kolmatta kertaa järjestettävä Suomen itäisin kulttuurifestivaali kokoaa itseoppineet puunveistäjät Ilomantsiin työskentelemään yhdessä ja kohtaamaan kiinnostunutta yleisöään.

 

Comments are closed.