Paratiisin hedelmiä (Kerava)

15.6.1.9.2013
Taide- ja museokeskus Sinkka, Kerava

Tulkinnan riemua sykkivä, runsas ja elämänmakuinen puolalaisten itseoppineiden taiteilijoiden valloittava näyttely! Aiheet liikkuvat Raamatun kertomuksista arkisen elämän kohtauksiin. Esillä on maalauksia veistoksia ja grafiikkaa yli viideltäkymmeneltä tekijältä. Teokset ovat peräisin Sleesian museon, Krakovan etnografisen museon sekä krakovalaisen keräilijän Leszek Macakin kokoelmista. Kuraattoreina ovat toimineet Sonia Wilk ja Arja Elovirta. Lisää tietoa Sinkan sivuilla.

Lehdistötiedote. / Press release.

Kokonaisuuden on tuonut suomeen Maaseudun Sivistysliiton toteuttama Puusta pitkään -hanke. Hankkeen toteuttama näyttely Saarijärven museossa 4.10.2013–6.1.2014 saa kyydittäjikseen monenlaisia kansantaiteen tapahtumia, workshopeja, filmiesityksiä ja työnäytöksiä.

Paratiisin hedelmiä -näyttely jatkaa kiertuettaan vuonna 2014 Kajaanin Taidemuseoon ja Etelä-Karjalan taidemuseoon Lappeenrantaan.

Lataa kalenteri kesän 2013 ITE-taiteen näyttelyistä!

Comments are closed.