Kyl mie ITE!

Seppo Laatunen, Jaala: Paha Paroni

16.6.–31.8.2013
K & U, Pappilan Pihatto
Valtakatu 80, 53130 Lappeenranta
Avoinna ti–su 11–17

Maaseudun Sivistysliiton toteuttaman ITE kaakossa -hankkeen näyttely esittelee kattauksen Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson riemastuttavaa nykykansantaidetta. Paikkana on Kantri & Urbaani -kesänäyttelyistä tunnettu Pappilan Pihatto.

Taiteilija Jouko Lempisen kuratoima näyttely tuo viidakon pedot samoille tantereille kotimaisten karhujen kanssa. Näyttely on monipuolinen otos ITE-taiteen tekniikoista. Esillä on nykykansantaiteelle tyypillisten moottorisahaveistosten lisäksi keramiikkaa, maalauksia, kierrätysmateriaaliveistoksia sekä käsityötekniikoin toteutettuja villejä ideoita.

ITE-taiteen pihapiirit toivottavat vierailijat tervetulleiksi kesällä 2013. Lataa pihapiirien kartta.

Lataa kalenteri kaikista kesän 2013 ITE-taiteen näyttelyistä!

Comments are closed.