Osallistu Raimo Flinkin ITE taidepuisto -kirjaan

Voit osallistua 22.9.2019 saakka ITE-taiteilija Raimo Flinkin  kirjahankkeen tukemiseen. Flink täyttää 80 vuotta kesällä 2020. Tuolloin hän järjestää Lempäälässä sijaitsevan ITE-taidepuistonsa avajaiset yleisölle, ja tavoitteena on saada valmiiksi myös kirja. Flinkin kehittämästä niksibetonista on taideteoksia muuallakin kuin hänen omassa puistossaan, ja kirja esittelee näitä töitä kautta Suomen.

Kirjan painatukseen ja puiston rakentamiseen on käynnissä Kansan Sivistysrahaston kautta Kulttuurilahjan keräys. Siihen on mahdollista osallistua pienellä tai suuremmallakin summalla. Tavoitteena on saada kokoon yhteensä 13.000 euroa. Keräys kestää 22.9.2019 saakka.

Tästä pääset Kulttuurilahjan keräykseen. Ja tästä löydät lisätietoa Raimo Flinkin puistosta: www.ekoinfo.fi.

Comments are closed.

© Maaseudun Sivistysliitto