Erkki Pirtolan ITE-videoita netissä

YouTubesta löydät nyt soittolistan, johon on koottu ITE-taiteen aktiivisen dokumentaristin, kolme vuotta sitten edesmenneen kuvataiteilija Erkki Pirtolan vidoita ITE-taiteilijoista ja reissuista ITE-taiteen maailmoihin. Soittolista on koostettu Erkki Pirtolan itse perustamalta YouTube-kanavalta.

Siirry katsomaan tästä: Erkki Pirtolan ITE-videoita.

Kuvataiteilija Erkki Pirtola (1950–2016) oli kulttuurielämän monipuolinen vaikuttaja ja taiteen marginaalialueilla liikkuja. Hän työskenteli elämänsä loppuun saakka kaikissa Maaseudun Sivistysliiton ITE-taiteen kartoitusprojekteissa niiden alkamisesta elämänsä loppuun saakka. Näillä matkoilla hän tutustui laajasti ITE-taiteilijoihin kautta maan ja saavutti heidän luottamuksensa ja arvostuksensa. Videoissa näkyy lämmön ja keskinäisen kunnioituksen henki kuvaajan ja kuvattavan kesken.

Tutustu myös näihin soittolistoihin:

ITE Pirkanmaalla

ITE Saimaalla

ITE-videoita

Karhufestivaali

Comments are closed.

© Maaseudun Sivistysliitto