Iloa raudasta, Sastamala

Tuomo Rantasen näyttely
2.–31.10.2018 ma–to 10–19, pe 10–16, la 9–14
Sastamalan pääkirjasto, Sillankorvankatu 1

tuomo rantanenVuodesta 1995 taidetta hitsaamalla ja rautaa kuumentamatta taivuttamalla tehneen Tuomo ”Tumppi” Rantasen (s.1963) tekemisen tahtia ei näytä pysäyttävän mikään, ei edes alle nelikymppisenä eläkkeelle johtanut sairaus. Taiteen tekemisellä hän kuntouttaa itseään sekä fyysisesti että henkisesti. Teosten kokonaismäärä on huimaava. ITE Pirkanmaalla -blogista voit lukea Tuomo Rantasen esittelyn. Videolla Rantanen esittelee Erkki Pirtolalle omistamaansa teosta.

ITE-taide tutuksi -tapahtuma

Iloa raudasta -näyttelyn avajaisissa 2.10. klo 17.30–19 Maaseudun Sivistysliiton kulttuurituottaja Raija Kallioinen kertoo ITE-taiteen ilmiöstä ja tämän päivän tilanteesta. Musiikista tilaisuudessa vastaa muusikko Jukka Nousiainen.

Comments are closed.

© Maaseudun Sivistysliitto