Pehmeetä touhua, Jyväskylä

Suomen käsityön museo
Kauppakatu 25, Jyväskylä
28.4.–2.12.2018

Erla Björk Sigmundsdóttir, tektiiliveistoksia islantilaisen Safnasafnið-museon kokoelmasta. Kuva Minna Haveri.

Erla Björk Sigmundsdóttir, tektiiliveistoksia islantilaisen Safnasafnið-museon kokoelmasta. Kuva Minna Haveri.

Vuoden päänäyttely Pehmeetä touhua 28.4.–2.12. on rajoja rikkova ja hullutteleva, pohjoismaista outsider-käsityötaidetta esittelevä kokonaisuus. Tekniikoiden ja materiaalien villiä ilottelua kuratoivat taiteen tutkija Minna Haveri ja K.H. Renlundin museon ITE-amanuenssi Elina Vuorimies. Hillittömyyden rinnalla näyttely haluaa nostaa esiin sen uutteruuden ja sitkeyden, mitä teosten luominen tekijöiltään vaatii.

Näyttelyn tiedote täällä.

Comments are closed.

© Maaseudun Sivistysliitto