ITEpäisyys-lehti ilmestyi

Uunituore ITEpäisyys-lehti esittelee vuoden keskeisimmät ITE-näyttelyt. Veikko Halmetojan päätoimittama julkaisu on jaossa monissa ITE-taiteen näyttelyissä ja tapahtumissa. Lehden sähköinen versio on ladattavissa  tästä.

Lehti avaa myös taustoja, mistä ITE-taiteessa on kyse ja millaisin keinoin sitä on liki 20 vuoden ajan tuotu esiin.

On ITE-museo ja taidekokoelma. On julkaisuja, näyttelyitä ja arkisto. On ITEnet-sivusto ja monet some-kanavat. On festivaaleja ja tapahtumia. Ja tietenkin uusien tekijöiden etsintä ja kartoitus jatkuvat alue alueelta. Parhaillaan on kartoitukset käynnissä Etelä-Savossa ja Pirkanmaalla. Pirkanmaan etsintöjen tuloksia saadaan esille jo tänä syksynä Tampereen taidemuseoon ja ensi vuonna laajemmin Työväenmuseo Werstaaseen. Etelä-Savon löytöjen esittelyä valmistellaan Metsämuseo Lustoon kesäksi 2018.

 

Comments are closed.

© Maaseudun Sivistysliitto