Löytöretkiä Saimaan seudun ITE-pihapiireihin

ITE Saimaalla_pihapiirit

Lähde kesäiselle löytöretkelle ITE-pihapiireihin! Viisitoista kiehtovaa kohdetta avaa ovensa tänä kesänä Saimaan seutujen kauniissa maisemissa Etelä-Savossa. Mahtava mahdollisuus omaperäiseen lomareissuun ITE-taiteen maailmaan. Lataa kartta avoinna olevista kohteista ja lähde liikkeelle!

ITE-pihapiirien avoinna pito kuuluu osana Maaseudun Sivistysliiton ITE Saimaalla -hankkeeseen, jota toteutetaan Etelä-Svossa kahden Leader-yhdistyksen, Piällysmiehen ja Rajupusun, alueilla. Kahden vuoden aikana kartoitetaan ja dokumentoidaan alueen itseoppineita nykykansantaiteilijoita sekä muita paikalliskulttuurin ja maaseutuperinteen kiinnostavia ilmentymiä. Tavoitteena on saada kootuksi tietoa arkistoihin sekä käytettäväksi näyttely- ja julkaisutoimintaan ja kulttuurimatkailun tarpeisiin.

Comments are closed.

© Maaseudun Sivistysliitto