Karesuvannon Juhannusmorsian

Enontekiö, Karesuvanto, Suomen tullin lähellä

Performanssitapahtuma 22.6.2012 klo 18
ITE-taiteen näyttely 22.6.–30.9. 2012

Perinteiset juhannusaattojuhlat suomalaisten ja ruotsalaisten kesken. Tapahtumassa nähdään tanssitaiteilija Reijo Kelan suunnittelema performanssi Juhannusmorsian ja hääväki. Kuvanveistäjä Essi Korvan toteuttama puinen naistorso saapuu näyttävin menoin juhlaan moottorisahaveistosten joukkoon.

Kuvanveistäjä, filmintekijä Kari Tykkyläisen vetämällä moottorisahaveistoleirillä syntyvät veistokset jäävät esille Suomen tullin läheiseen maastoon kesäksi. Yleisö on tervetullut seuraamaan veistosten tekemistä 14.-17.6.2012 pidettävällä leirillä Enontekiön keskustassa kunnan teollisuushallin pihalla.

Performanssitapahtuma kuuluu osana Maaseudun Sivistysliiton ITE Lapissa -hankkeeseen.

Comments are closed.

© Maaseudun Sivistysliitto